Aktualitások Rólunk Kapcsolat Shop Biztosítások

Fotóalbum Tanfolyamok Programok Felszerelés

Hírlevél Letöltések Linkek Nálunk VégeztekASHI First Aid & CPR (elsősegélynyújtó és újraélesztő tanfolyam):Ha valaki autót vezet, munkát végez, sportol, utazik, vagy bármilyen más tevékenységet végez, könnyen szenvedhet kisebb-nagyobb sérüléseket. Ilyen esetben az idő a legfontosabb tényező, a minél gyorsabb és szakszerűbb elsősegélynyújtás az orvosi ellátás kezdetéig, legyen az akár vérzés, törés, fulladás, vagy szívmegállás. A megfelelő elsősegélynyújtás sok esetben a sérült életét menti meg.
A búvárkodás ugyan nem tartozik a legveszélyesebb sportok közé, de egy emberi hiba, vagy mulasztás könnyen balesethez vezethet. Ezért egy mester-, vagy mentőbúvártól már mindenképpen elvárható a szakszerű segítségnyújtásra való képesség, de mindenki másnak is erősen ajánlott.
A tanfolyam elvégzését követően képes leszel nagy biztonsággal felmérni egy sérült állapotát, megállapítani a szükséges elsősegély módját. Ez a tanfolyam az alapja a későbbi mentőbúvári kurzusnak, mivel az itt szerzett tudást készség szinten kell alkalmaznod. A tanfolyamra nem csak búvárok jelentkezhetnek, hisz az élet számos területén alkalmazható technikák kerülnek oktatásra. Pl. teendők mérgezések, áramütés, égési sérülések, törések esetén, vágott, szakított, szúrt, áthatoló sérülések stb... Megtanulod majd az újraélesztési technikákat egy, illetve több segítő esetén, megismered a stabil oldalfekvő helyzet alkalmazását. A szívkompresszió alkalmazását csecsemő, gyermek valamint felnőtt sérült esetén. Az általunk tartott elsősegély tanfolyamon hallgatóink Ambu babán is gyakorolnak! A tanfolyam elvégzéséhez nem szükséges búvár előképzettség. A sikeresen végzett hallgatók nemzetközi minősítést szereznek.
A tanfolyam időtartama:

Elméleti-gyakorlati oktatás: a tanfolyamot általában hétvégén, "egész napos" kivitelben tartjuk, a résztvevők létszámát is ehhez igazítjuk. Ettől eltérő kérés esetén kérlek, egyeztess velünk.

A tanfolyam ára: 24.000 Ft + 40Euro reg.díj, mely magában foglalja:

  • Elméleti-gyakorlati oktatás
  • nemzetközi kártya díja
  • tankönyv

Amenyiben az Advanced Scuba Diver képesítést nálunk szerezted, a tanfolyam árából 10% kedvezményt kapsz. Ha a Scuba Rescue Diver tanfolyammal együtt végzed nálunk ezt is,
a kedvezményed 15%.

Többéves tapasztalattal rendelkező oktatóink mellett "orvosi segítség" garantálja a magas színvonalú oktatást.

Jelentkezési feltételek:

  • A tanfolyam elvégzéséhez nem szükséges búvár előképzettség.
  • 1 db igazolványkép

A következő tanfolyam várható kezdési időpontja:   2012. MárciusManta Búvárcentrum ©2006 Rozo