Aktualitások Rólunk Kapcsolat Shop Biztosítások

Fotóalbum Tanfolyamok Programok Felszerelés

Hírlevél Letöltések Linkek Nálunk VégeztekEnriched Air Nitrox Diver (nitrox specialista):Ha szeretnéd kiküszöbölni a sorozatos merülések után érzett fáradtságot, illetve a dekompressziós betegség kockázatát a minimálisra csökkenteni, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Nitrox tanfolyamot.
A tanfolyam felkészít, hogy légzőgázként Nitroxot, azaz oxigénnel dúsított levegőt használj. Ahhoz, hogy szervezeted ne terheld feleslegesen a benne felszaporodó nitrogénnel, legjobb módszer a nitrox merülés. Gazdaságos és hosszú, kellemes merülések várnak rád. Rájössz arra, hogy a Nitrox nem "mélymerülő" gázkeverék. Megtanulod a "best mix" számítási eljárását, a speciális táblázatok alkalmazását, a gázanalizálás és a töltött palack átvételi procedúráját. A speciális komputerek használata sem lesz idegen tőled.

A tanfolyam felépítése:

1. Elméleti oktatás: 2 alkalom alatt (hétvégén egy nap) megismerkedünk a nitrox, mint légzési gáz használatának történetével, Dalton törvényével ( Parciális nyomás ) , az oxigén és a nitrogén fiziológiai hatásával, a mélységi határokkal és a veszélyekkel.
Az elméleti oktatás tesztjellegű vizsgával zárul.

2. Nyíltvízi merülés: a minimálisan kötelező 2 db nyíltvízi merülést hajtjuk végre. Ezek során megtanuljuk ellenőrizni saját légző gázunk és megtervezni illetve biztonságosan végrehajtani minden egyes merülést.

A tanfolyam ára: 24.000 Ft + 40Euro reg.díj, mely magában foglalja:

  • 2 elméleti oktatás
  • 2 nyiltvizi merülés nitrox gázkeverékkel, hazai környezetben
  • nemzetközi kártya díja
  • tananyag

Amenyiben a legutolsó képesítésedet nálunk szerezted, a tanfolyam árából 10% kedvezményt kapsz.

A tanfolyam ára nem foglal magában felszerelést, saját felszerelés használata ajánlott. Szintén nem tartalmazza az esetleges tengeri túra költségeit.

Jelentkezési feltételek:

  • Betöltött 15. életév
  • Scuba Diver vagy annak megfelelő minimum minősítés
  • 1 db igazolványkép

A következő tanfolyam várható kezdési időpontja:   2012 ÁprilisManta Búvárcentrum ©2006 Rozo