Aktualitások Rólunk Kapcsolat Shop Biztosítások

Fotóalbum Tanfolyamok Programok Felszerelés

Hírlevél Letöltések Linkek Nálunk VégeztekScuba Rescue Diver - mentőbúvár tanfolyamGyakran merül fel bennünk a kérdés: biztonságos a búvárkodás? Ha betartjuk a szabályokat, akkor biztonságos. De nem elég betartani a szabályokat, akkor leszel igazán jó búvár, ha megtanulod a merüléssel kapcsolatos esetleges veszélyhelyzetek megelőzését, felismerését és megoldását.
Tanfolyamaink sorában az egyik leghasznosabb és leginkább próbára tevő kurzus a mentőbúvári. Legyen célod Neked is e minősítés megszerzése!
A merülések során saját és merülőtársad biztonságát nagymértékben befolyásolják majd az itt tanult ismereteid.
Ezen a tanfolyamon megtanuljuk a víz alóli és vízfelszíni mentést, begyakoroljuk a különböző baleseti lehetőségekre használható elsősegélynyújtó módozatokat.

A tanfolyam felépítése:

1. Elméleti oktatás: Megtanuljuk, milyen problémák fordulhatnak elő a nyíltvízi merüléseknél. Hogyan tudjuk megelőzni ezeket, és miképpen tudsz segíteni magadon, illetve merülőtársadon egy veszélyhelyzetben. Megtanulhatod, hogyan keresünk meg egy eltűnt tárgyat, búvárt. Hogyan ismerhetjük fel még a víz alatt a problémákat. Hogyan emeljük felszínre a sérült búvárt. Hogyan tudjuk kihozni a partra, és mit tudunk vele a parton kezdeni. Megismerkedsz majd a pánik jeleivel, kialakulásával, annak kezelésével. Elsajátítod majd a stressz megelőzését, valamint kezelését. Megtanulod az ön és társmentési technikákat.

Az elméleti oktatás tesztjellegű vizsgával zárul.

2. Uszodai gyakorlat: Kényelmes uszodai körülmények között megtanuljuk a víz alatti és a felszíni mentés különleges fogásait és fortélyait. Megtanuljuk, hogyan használhatjuk felszerelési tárgyainkat mentőeszközként.

3. Nyiltvizi merülés: Biztonságos, de egyáltalán nem kényelmes nyíltvízi körülmények között gyakoroljuk a víz alatti és a felszíni mentés különleges fogásait és fortélyait újra és újra és újra és újra és ...

Ne feledd, nem az a jó Mentőbúvár, aki a veszélyhelyzetet megoldja, hanem az, aki megelőzi!


A tanfolyam ára: 59.000 Ft + 40Euro reg.díj, mely magában foglalja:

  • elméleti oktatás
  • uszodai foglalkozás
  • nyiltvizi merülés
  • nemzetközi kártya díja
  • tankönyv

Amenyiben az Advanced Scuba Diver képesítést nálunk szerezted, a tanfolyam árából 10% kedvezményt kapsz.

Sokéves tapasztalattal rendelkező oktatóink garantálják a magas szinvonalú oktatást, melynek elsajátításával biztonságosan merülhetsz a világ bármely táján.


Jelentkezési feltételek:

  • egészségügyi alkalmasság ( orvosi igazolás)
  • betöltött 15. életév
  • Scuba Diver képesítés
  • 1 db igazolványkép

A következő tanfolyam várható kezdési időpontja:   2012 júniusManta Búvárcentrum ©2006 Rozo