Aktualitások Rólunk Kapcsolat Shop Biztosítások

Fotóalbum Tanfolyamok Programok Felszerelés

Hírlevél Letöltések Linkek Nálunk Végeztek 
VZS  -  Instructor #45950
 
VZS

Egyszer volt, hol nem volt, mikor is volt? Már nem is tudom. Talán 1996-ban? Csörög a telefon. Zoli barátom hív: "Te nem akarsz jönni búvártanfolyamra?" Hát persze, hogy akartam.
Szóval 1996-ban kezdtem, akkor szereztem PADI Open Water Diver képesítést. Évekig jártunk az Adria gyönyörű kék vizébe merülgetni, persze legtöbbször Zoli barátommal, minden komolyabb továbblépési cél nélkül. Nem voltak komolyabb céljaink a búvárkodás terén, egyszerűen csak élveztük azt a csodát, amit a víz alatt találtunk.
Aztán eljött 2002. nyara. Összeismerkedtem Németh István NAUI Instructorral, aki elindított a lejtőn. Miközben sokat merültünk és rengeteget tanultam tőle, elkezdtem tovább képezni magam: Advanced Scuba Diver, Rescue Diver, Cave Diver, Dry Suit Diver, ...

2003. őszén pedig bekövetkezett a visszafordíthatatlan. Jelentkeztem DiveMaster tanfolyamra, melyet 2004. tavaszán el is végeztem. Ezzel kezdődött meg az oktatásban való ténykedésem. Nem volt megállás: 2005. őszén belefogtam a NAUI Instructor Training Course-ba (Oktatói tanfolyam) , melyet sikeresen végeztem el és lett belőlem NAUI Instructor. Büszke vagyok rá. Végig olvasva a fentieket, rájöttem milyen sokan is vannak, akiknek mindezt köszönhetem.


Képesítéseim:

1996 - PADI Open Water Diver
2002 - NAUI Advanced Scuba Diver
2003 - NAUI Scuba Rescue Diver
2003 - Naui Dry Suit Diver
2003 - NAUI Cave Diver
2004 - Padi Dive Master #631224
2004 - DAN Oxygen First AidProvider#116555
2005 - NAUI Instructor #45950
2005 - NAUI Ashi First Aid & Cpr Instructor
2005 - Búvár sportoktató PTI 466492
2006 - NAUI Enriched Air Nitrox Instructor

VZS

 


A CSAPAT

A MANTA


Búvárklubunk, a Manta Búvárcentrum 2003. óta működik.
Eleinte csak kisebb programokat, túrákat szerveztünk, ami a létszám növekedésével növekvő igényeket is jelentett.
2004-ben aztán elkezdődtek a tanfolyamok is. Az oktatás NAUI rendszerben folyik, oktatóink vezetésével. Hitvallásunk a NAUI jelmondata:
"Biztonság az oktatáson keresztül."
Célunk, hogy ezt meg is valósítsuk, ezért klubunkban magas színvonalú szakmai képzés folyik. Az oktatás tematikáját a NAUI szigorú standardjei és több éves tapasztalataink alapján dolgoztuk ki. Ennek megfelelően alakítottuk ki Búvárcentrumunk oktatótermét az elméleti foglalkozásokra, az uszodai "menetrendet" a zártvízi gyakorláshoz és a BIZTONSÁG leginkább szem előtt tartása mellett választjuk ki a helyszínt a nyíltvízi merülésekhez, az adott tanfolyamnak megfelelően.

Fontosnak tartjuk tagjaink folyamatos képzését, valamint felkészültségük szinten tartását és szeretnénk, hogy ez a csodálatos sport mindenki számára biztonságosan hozzáférhetővé váljon.
2004 óta jelentős számú búvár szerzett nálunk különböző szintű búvár-minősítést.
Fő célunk a minél biztonságosabb oktatás, búvártevékenység és a természet, főleg a vízi környezet megóvása.
Céljaink elérése érdekében - a tanulók minél magasabb szintű oktatása és biztonságának növelése érdekében - folyamatosan képezzük magunkat.
Manta Búvárcentrum ©2006 Rozo